IKT

Lastna oblačna infrastruktura

Imamo lastno oblačno infrastrukturo v najboljšem hrvaškem podatkovnem centru PCK DataCross v Jastrebarskem.

Naš oblak temelji na najsodobnejši hiperkonvergirani infrastrukturi s 100Gbit povezavami med vsemi virtualizacijskimi gostitelji in najsodobnejšim NVME podatkovnim slojem. Kibernetska zaščita in geo-redundantno varnostno kopiranje sta vključena v vse naše storitve v oblaku brez doplačila.

Poleg standardnih storitev v oblaku je možno implementirati tudi prilagojeno oblačno infrastrukturo za lastna aplikacijska okolja ali platforme, kot je Kubernetes in podobno, vse skupaj s spremljajočimi storitvami devOPS.

Gostovanje virtualnih strežnikov (VM)
Varnostno kopiranje v oblaku
Obnovitev podatkov iz oblaka
3CX oblak
Office 365
Najem opreme
Image
Gostovanje virtualnih strežnikov (VM)
Varnostno kopiranje v oblaku
Obnovitev podatkov iz oblaka
3CX oblak
Office 365
Najem opreme
image

Digitalna dostopna točka oseb javnega prava

Osrednja platforma za upravljanje dostopnih točk za elektronsko izmenjavo je sistem, preko katerega osebe javnega prava enostavno vzpostavijo varen in interoperabilen kanal za medsebojni prenos dokumentov in podatkov po javnem ali zasebnem omrežju.

Dostopna točka vsebuje omrežni naslov odpremno-sprejemne dostopne točke, ta pa se uporablja za sprejemanje korespondence iz informacijskih sistemov pisarniškega poslovanja drugih organov.

Uporaba storitve vam omogoča:

Povezava in dostop do podatkov spletne aplikacije za ogled in ročno nalaganje sporočil
Uporaba omrežnega naslova dostopne točke skupaj z dostopnimi podatki
Naslov produkcijskega omrežja dostopne točke skupaj z dostopnimi podatki
Povezava in dostop do podatkov zasebnega repozitorija na https://github.com/pristupnatocka-hr/, ki vsebuje tehnično dokumentacijo za povezavo pisarniških poslovnih aplikacij z dostopno točko. Vanj so vključeni tudi konkretni primeri v programskih jezikih Java in C#.
Image